LUCHTHAVENVERVOER

Vervoer vanaf de luchthaven

Heeft u een belangrijke klant die u in stijl wilt laten ophalen van de luchthaven of heeft u zelf vervoer nodig richting of vanaf de luchthaven? Platinum Mobility zorgt er met haar luchthavenvervoer voor dat u en uw klanten onbezorgd van en naar de luchthaven gebracht kunnen worden.

Bij aankomst op de luchthaven wordt u, bij de gate, door een van onze chauffeurs ontvangen met een persoonlijk pick-up sign (iPad). Vervolgens begeleidt de chauffeur u naar de auto en brengt u veilig en comfortabel naar de gewenste bestemming.

Luchthavenvervoer is in te zetten van en naar de luchthavens van Schiphol, Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport, maar ook Maastricht Aachen Airport, Düsseldorf Airport en Brussels Airport. Staat uw luchthaven er niet tussen? Neem dan contact op via ons contactformulier.

Luchthavenvervoer is op transferbasis.

Gaat u liever niet met het vliegtuig? Kijkt u dan op onze pagina voor het huren van een auto met chauffeur of minivan met chauffeur.

Offerte aanvragen
Luchthavenvervoer
Schiphol VIP service
Schiphol VIP service

Schiphol VIP service

Wilt u liever de drukte op Schiphol vermijden? Wij kunnen voor u Schiphol VIP service aanvragen. U wordt door onze chauffeur naar het Schiphol VIP centre gebracht en daar wordt u ontvangen door onze collega’s van het VIP centre.

De VIP service is de meest exclusieve manier van reizen op Schiphol. Schiphol VIP service biedt u privacy, rust en persoonlijke service. Ongeacht met welke airline u reist.

De naam zegt het al, u ontvangt een service van topniveau. Van het begin tot het einde van uw verblijf nemen onze collega’s van het VIP centre u alles uit handen. Zij verzorgen uw check-in, bagagetransport en paspoortformaliteiten terwijl u geniet van een versnapering in één van hun stijlvolle lounges. U kunt in alle rust doorwerken, het laatste nieuws kijken of ontspannen in afwachting van uw vlucht. Er is zelfs een douchefaciliteit waar u zich even kunt opfrissen.

Offerte aanvragen